Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε, αφού προηγουμένως επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 263 2095 ή μέσω email στο hello@poppinsfashion.com.

Αλλαγές, επιστροφές προϊόντων, και επιστροφή χρημάτων δε γίνονται σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών.

Δέκτες γίνονται οι επιστροφές με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier, σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν σας ταιριάζει ή δεν σας αρέσει έχετε την δυνατότητα αλλαγής με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αγορά σας, καθώς και επιστροφής χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τράπεζας Πειραιώς, χωρίς καμία επιβάρυνση, διαφορετικά, σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Διευκρινίζουμε ότι:

• Δεν γίνονται επιστροφές σε μαγιό για λόγους υγιεινής.

• Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση με τα καρτελάκια του και την απόδειξη για να γίνει δεκτή η επιστροφή.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ελάτε στην παρέα μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα & προσφορές. Με την εγγραφή σας, κερδίζετε 15% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!

Verified by MonsterInsights